Centura de Sud a comunei Florești, terminată până la finele anului - VIDEO

 

Primarul comunei Florești, a explicat într-o postare live, că centura de sud a localității ar outea fi terminată până la finele anului, dacă firma de construcții lucrează.

 

Suntem pe aliniamentul centurii de Sud a comunei Florești. Se lucrează la decopertări și ritmul lucrărilor este unul alert și am speranța că până la finele anului se va circula pe acest drum. Va avea trotuare, pistă de bicicletă și câte o bandă pe sens. Aici se lucrează la decopertări și pe partea cealaltă se lucrează la defrișări. 

 

Suntem în apropierea intersecției cu Sfântu Ioan din Cluj-Napoca, unde va fi construită o rampă de acces pentru a se face racordul între cele două străzi”, a spus primarul Horia Șulea.

 

Edilul șef al comunei Florești a mai spus că centura va dezvolta Valea Gârbăului, unde Primăria are un teren ce va fi folosit pentru a fi amenajată o școală și o grădiniță. ”Este un teren pe partea de sud a Văii Gârbăului, de 8 hecatre, unde se va putea construi un centru civic, cu școală, grădiniță și de tot ceea ce mai au nevoie ce care vor locui în zonă”, a mai spus primarul Horia Șulea. 

 

Licitația pentru centura a fost câștigată de firma Diferit, dar constructorul nu a lucrat mai nimic până acum. 

Comentarii Facebook