Ce vehicul își cumpără primarul Emil Boc în 2014?

 

Primarul Emil Boc a dezvăluit, miercuri seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE ce vehicul își va cumpăra în 2014 și cât costă.

 

La primăvară vreau să îmi cumpăr bicicletă electrică, să mă ajute să urc fie Calea Turzii, fie străzile Republicii, Creangă, Marinescu, Pasteur ca să ajung acasă. Știu modelul pe care îl vreau. Costă în jur de 1.000 de euro. Este principala investiție care o fac anul viitor.

 

Modelul are autonomie între 60 și 100 de kilometri autonomie. Are 7 viteze și este mixtă. O poți folosi și ca bicicletă normală, dar și electric. Încărcarea o voi face acasă, la priză, oriunde”, a spus Emil Boc. 

 

Primarul a relatat că s-a inspirat de la congresul ”Smart cities in the world”, de la Barcelona, la care a participat în octombrie. ”Acolo am văzut acest model. Chiar am și probat câteva biciclete și se îndreaptă lumea spre acest transport alternativ. La anul și noi vom avea 500 de biciclete în oraș. Nu electrice, dar vom avea 500 de biciclete în proiectul Bike Cluj, așa că ne vom extinde spre folosirea bicicletei”, a mai spus Emil Boc.

 

Primarul a precizat că nu va exclude ”în totalitate mașina, dar o voi utiliza bicicleta în mod regulat”.

Comentarii Facebook