Ce răspunde Udrea când este întrebată dacă a avut o relație cu Traian Băsescu



Elena Udrea a fost întrebată recent, în cadrul unui interviu acordat pentru TVR, despre relația cu președintele Traian Băsescu.

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale consideră că această întrebare a făcut parte dintr-o strategie a rivalilor politici.

A făcut parte dintr-o strategie. Sunt mulţi jurnalişti care primesc SMS-uri în direct, ce să spună, de la şefi. La fel şi la TVR, nu crede nimeni că acolo este independenţă editorială. A fost şi este un atac coordonat, de asta m-am mirat de ce nu se bat primii doi în sondaje între ei. Intuiţia mea de femeie a funcţionat şi mi-am dat seama că este vorba despre challenger, cel care poate intra în turul doi. Cei de la PSD au intuit că pot intra în turul doi. A ieşit sondajul - sunt candidatul care poate intra în turul doi în locul lui Iohannis.

Cei de la ACL au o miză foarte importantă - miza lui Blaga de a demonstra că proiectul în care a dus orbeşte partidul este corect. Iohannis l-a trădat pe Antonescu, cât credeţi că îi ia să uite cine e Blaga? Dar Blaga trebuie să arate partidului că a fost o opţiune bună că a mers împotriva preşedintelui. Eu funcţionez cel mai bine în luptă, mie îmi faci rău dacă încerci să mă lauzi. Cel mai bine reacţionez când cineva este nedrept, când mă provoacă pe anumite subiecte”, a spus Elena Udrea în cadrul emisiunii Adevărul Live.

Întrebată dacă se aștepta să fie atacată pe tema relației cu Băsescu, Elena Udrea a spus: ”Mă făceau paraşută, pentru că am sărit cu paraşuta. La ce să te aştepţi? Răspunsul este categoric, nu am avut o relaţie cu preşedintele. Dacă oamenii au ajuns să pună întrebarea în campanie, răspund, dar răspunsul meu nu rezolvă chestiunea mea pe fond. Nu poţi să spui: ba pe-a mă-tii!”.

Comentarii Facebook