Emil Boc: "Cand spui Ponta, spui deprecierea leului" VIDEO

 

Candidatul la primaria Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus in emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi, 17 mai, ca atunci cand pronunti numele "Ponta" este ca si cum ai spune "deprecierea leului".

 

"In noiembrie, nu stiam camd am adoptat bugetul si ca pana la sfarsitul anului se va realiza acest lucru si ne incadram in ceea ce am stabilit. Cand am spus ca nu e pentru cine se doreste, ci pentru cine se nimereste am spus totul. E adevarat ca au venit si au luat cireasa de pe tort, numai ca romanii trebuie sa stie ca Ponta nu a venit cu banii de acasa pentru a da o parte din bani la bugetari sau sa rezolve problema CAS -ului. Acest lucru a fost posibil pentru ca noi, din punct de vedere economic, am facut ceea ce a trebuit.

Un coleg de-al meu spunea foarte clar: 'Cand spui cuvantul Ponta, spui, de fapt, deprecierea leului'. De cand a ajuns la guvernare, zi de zi, s-a depreciat cursul euro/leu si toti banii acestia pe care teoretic ii dau la bugetari ii pierd", a precizat Emil Boc.

 

Emil Boc acuza guvernul Ponta de mafie in educatie: Scot locurile cu taxa de la universitatile de stat, in favoarea celor private VIDEO

 

Comentarii Facebook