Ce declara Emil Boc în 2020: ”Românii sper să nu cadă în capcana PSD, ca în 2012 și 2016”


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, îi chema pe români la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu un mesaj dur anti PSD.

Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. Atât PNL, cât și USR sunt de aceeași parte a baricadei și nu trebuie să pierdem esența, fondul. Ambele formațiuni doresc să înlăture PSD de la guvernare și să nu avem în perioada 2020-2024 niciun fel de guvernare PSD care să mai poată bloca modernizarea României.

Cred că viitorul României aparține PNL-ului și USR-ului, cred în acest proiect că va moderniza România. Evident că mai sunt niște alegeri, dar nu trebuie să uităm că suntem de aceeași parte a baricadei și nu în aceeași barcă cu PSD. După mine, asta e cel mai important”, a declarat Emil Boc, în 23 octombrie 2020.

Sper ca PNL să-și continue seria de reușite electorale. Ar trebui și va câștiga și parlamentarele și sper să o facă cu un scor convingător.

Mai sper ca parterii de la USR să aibă un scor care să ne permită o guvernare majoritară, care să ne permită să facem adevăratele forme ale României chiar și reforma constituțională pentru care avem nevoie de două treimi. Românii sper să nu cadă în capcana PSD, ca în 2012 și 2016. Nu mai merge guvernare (PSD) de trei ani în care faci dezmăț, și apoi vin alții să facă curățenie, și apoi iar te prezinți la vot să spui că PSD e curat ca lacrima. Nu trebuie să mai cădem în această capcană. (…) Viitorul României e în UE”, mai spunea Emil Boc.

Primarul Clujului și unul dintre liderii importanți ai PNL respingea ferm o colaborare cu PSD, spunea Emil Boc la B1TV.

Luni, 8 noiembrie, primarul Clujului, Emil Boc, a trimis la ședința PNL o scrisoare prin care susține ferm o alianțăde guvernare cu PSD. 

Comentarii Facebook