Ludovic Orban: PNL falsifică votul românilor. În 2019 am scos PSD de la guvernare, iar acum actuala conducere îi readuce


Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, critică în termeni extrem de duri demersul actualei conduceri a PNL de readucere la guvernare a PSD.

În toți anii scurși de la Revoluție nu există egal pentru frauda politică pe care se pregătește să o comită Partidul Național Liberal. 

Suntem la mai puțin de un an de zile de la alegerile parlamentare, iar votul românilor este falsificat, răstălmăcit, răsturnat, denaturat în cea mai oribilă operațiune de furt de încredere. 

În 2019, am reușit scoaterea PSD de la guvernare prin demiterea Guvernului Dăncilă, realizând pentru prima dată destituirea unui guvern PSD printr-o acțiune a Opoziției. 

În 2020, PNL a cerut susținerea oamenilor pentru o guvernare de dreapta și a militat, dincolo de orice dubiu, împotriva unui proiect cu Partidul Social Democrat. 

În urmă cu o lună și jumătate, votul cerut în Congresul PNL, pentru moțiunea care a devenit programul politic al partidului, a fost unul împotriva unei înțelegeri cu PSD.

Astăzi, actuala conducere a PNL face toate demersurile pentru readucerea PSD la guvernare.

NU există nicio explicație politică rațională pentru această decizie pentru simplul motiv că, nu numai că PNL nu a pomenit în campania electorală de această coaliție degenerată, dar întreaga campanie a fost împotriva PSD și în favoarea unei guvernări de centru-dreapta. Înhăitarea dintre PNL și PSD, trădându-i pe cei care au votat fiecare dintre cele două partide, nu este altceva decât o modalitate de a silui o țară întreagă la o guvernare împotriva voinței poporului român.  

Așa se traduce sinuciderea politică aplicată în aceste zile Partidului Național Liberal, singurul partid istoric rămas pe scena politică, dar de care își bate joc în cel mai urât mod posibil o conducere nelegitimă impusă cu forța de Iohannis. 

Această cârdășie inexplicabilă dintre Iohannis și PSD mă obligă pe mine și pe colegii mei cu conștiință să nu-i lăsăm fără reprezentare politică și fără speranță pe oamenii care ne-au acordat încrederea”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

Comentarii Facebook