Ce a spus Crin Antonescu când a fost întrebat daca îl va grația pe Adrian Năstase


Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, dacă la prelua funcția de președinte interimar, după suspendarea din functie a lui Traian Basescu, se va comporta "responsabil și discret".

Antonescu a fost întrebat în prealabil, dacă ia în calcul o eventuală grațiere a fostului premier, Adrian Năstase.

Sunt elemente simple, nu știu cât de eficiente ale dotării propagandistice de la unitatea de propaganda. (...) O asemenea temă, o asemenea diversiune, dacă o să observați, este reluată de 7-8 jurnaliști, comentatori din diferite posturi de TV sau publicații atunci când se apasă pe buton”, a replicat Crin Antonescu.

"Eu refuz sa discut despre ce o sa fac sau nu o sa fac, pot sa va spun de pe acum, dar nu dezvolt mai mult, daca vom fi intr-o asemenea situatie inteleg ca pe perioada de pana la referendum, daca va trebui sa indeplinesc aceasta functie, sa o exercit responsabil si discret, constient ca una este un presedinte ales si una este un presedinte al Senatului, care din ratiuni de functionare a institutiilor, din ratiuni birocratice tine locul presedintelui", a mai spus liderul PNL, citat de Mediafax.

Comentarii Facebook