Miercuri 17 Aprilie

Ce a pățit un clujean în parkingul de la Cluj Arena: Data viitoare parchez în parc, pe iarbă!

 

Un clujean a încercat să își parcheze autoturismul în parkingul subteran de la Cluj Arena și susține că a regretat. 

 

”Stimate domnule primar, va rog sa-mi confirmati faptul ca locurile de parcare carora le taiati panglica nu sunt doar pentru a le bifa dumneavoastra pe hartie. Dorind sa fiu un cetatean model si sa nu parchez pe trotuar sau pe iarba in parcul mare, m-am decis sa parchez la Cluj Arena. Parking Public !!!!! 

 

LA intrare m-a intampinat o bezna de nedescris. Dupa ce am parcat am incercat sa ies prin locurile destinate pietonilor, dar am constatat ca fara echipament speologic nu ai nici o sansa. Cand am incercat sa-mi recuperez masina, supriza....nu exista automate pentru achitare taxa parcare. 

 

Am cauta un paznic (pe care l-am deranjat fiind duminica) si cand i-am spus de ce am nevoie, a fost foarte nedumerit, spunand ca ce am cautat eu pe acolo. 

Automatele pentru plata sunt incuiate undeva pe la accese la tribune. Cumva cu greu a venit cineva cu mine sa-mi arate ca mai exista un automat undeva in catacombele din parcare, dar era atat de intuneric ca nu am vazut unde sa introduce bancnota!!!! 

 

Cumva cu greu am achitat si dupa 15 minute de nervi am iesit cu masina.... PE LA INTARE, datorita bunavointei paznicului, pentru ca nu exista semne sa te indrepte catre iesire!!!!! 

 

La toate astea va rog sa mai adaugati si un copil de 4 ani pe care cica l-am dus la plimbare in parc nu la expeditie speologica!!!! LUCRU ROMANESC!!!! 

 

Data viitoare parchez pe iarba. LUCRU ROMANESC! Ne meritam soarta! Si asta apropo de articolele din ziar care spuneau ca acest parking nu este utilizat si ca toti clujenii parcheaza pa iarba in parcul mare!”, a explicat clujeanul pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Parkingul de la Cluj Arena este administrat de societatea Cluj Arena SA, unde acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj. 

 

Cu toate că sunt câteva sute de locuri de parcare acolo, zona nu este folosită aproape de loc de trei ani de când stadionul a fost dat în folosință, pentru că nimeni nu are interesul să câștige bani din exploatarea ei.

 

La fel se întâmplă și cu iluminatul ambiental de la Cluj Arena, nepornit de 3 ani pentru că nu sunt bani.

Comentarii Facebook