Sambata 25 Martie

Ce a discutat Emil Boc cu George Simion, șeful AUR, care amenința că invadează Primăria: Am vorbit despre izolarea termică a blocurilor


Primarul Emil Boc l-a primit pe șeful AUR, George Simion, pentru a evita un incident precum cel produs la Timișoara, unde cei de la AUR au invadat clădirea. 

Boc spune că are lucruri în care este de acord cu George Simion. 

Am avut o discuție decentă, onorabilă. Eu sunt un adept al dialogului, chiar și cu persoane cu care nu sunt de acord. Din start am căzut de acord asupra faptului că în unele lucruri nu putem fi de acord. Cum este procesul de vaccinare. Noi avem viziuni diferite, dar ne respectăm.

Avem și lucruri care sunt comune: susținerea valorilor naționale și a interesului național, a tot ceea ce înseamnă perspectiva națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor care nu presupune dispariția valorilor naționale. Am fost de aceeași parte a baricadei în susținerea proiectului de reabilitare termică a blocurilor, unde domnul președinte are un proiect în Parlament de a încuraja și de a accelera procesul de reabilitare termică a blocurilor, inclusiv cu sprijinul autorităților locale. 

Sunt teme unde colaborăm, dar ne exprimăm și punctele de vedere acolo unde nu suntem de acord. Am căzut de acord asupra faptului că orice formă de susținere a opțiunilor noastre să se facă în cadru democratic. 

Indiferent ce susținem, acestea trebuie să respecte statul de drept, drepturile oamenilor, principiul non-violenței și a abordării instituționale.

Lipsa discuțiilor naște monștri”, a spus primarul Emil Boc, despre întâlnirea cu președintele AUR, George Simion, care i-a cerut o întâlnire. 

Culmea este că cei de la AUR au venit la Cluj-Napoca să adune semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. 

Comentarii Facebook