Câte mandate a obținut UDMR la Cluj. Sunt în creștere față de alegerile trecute


Liderii UDMR anunță că partidul a obținut mai multe mandate, atât la Consiliul Județean, cât și la Consiliul Local Cluj-napcoa, în urma alegerilor locale de duminică, față de cele din 2012.

Astfel, UDMR a câștigat 7 mandate la Consiliul Județean Cluj și 5 mandate la Consiliul Local Cluj-Napoca.

Am obținut rezultate bune la alegerile locale. Am reușit să obținem 7 mandate în consiliul județean și 5 mandate în consiliul local, deși numărul voturilor a scăzut față de alegerile din 2012 în procente am avut o creștere a spus președintele organizației”, a declarat președintele UDMR Cluj, Csoma Botond.

În primul rând aș dori să mulțumesc tuturor celor care ne-au votat. Am reușit să obținem încă un mandat în Consiliul Local din Cluj-Napoca față de 2012, deoarece în ultimii patru ani am avut doar patru consilieri iar acum aven 5 mandate în consiliul local. Am vrut o reprezentanță mai puternica față de anii trecuți și cred că am reușit să mobilizăm în așa fel oamenii întrucât să avem cu un consilier în plus în consiliul local ”, a declarat și Horváth Anna.

Totodată, UDMR a reușit să obțină mandate în consiliile locale din 43 de localități din județ.

În 46 de localități am avut liste pentru consiliul local, dintre aceste 46 de localități am reușit să obținem mandate în 43 de localități. Din 14 candidați la primărie am reușit să câștigăm 8 mandate. În comuna Sic am susținut un candidat de primar care a reușit să adune majoritatea voturilor depuse”, a delcarat Deák Ferenc, președintele executiv a organizației județene .

Comentarii Facebook