Catalin Voicu nu a ajuns in arest, ci la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru ca i s-a facut iarasi rau

 

Senatorul PSD, Catalin Voicu, trebuia sa fie incarcerat inca de marti seara, dar i s-a facut rau cand a ajuns la Politia Capitalei si a fost dus la Spitalul Penitenciar Jilava. Senatorul a fost vizitat de un medic, care a dispus internarea.

 

"Probabil, daca se va simti bine, va reveni la Directia Cercetari Penale. Printre altele, in formularea recursrului poate fi luata in calcul si starea de sanatate a dansului", a declarat avocatul lui Voicu, Mihai Dinu, la Realitatea TV.

 

Purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciar Jilava, Daniela Popescu, a declarat ca starea senatorului Voicu este stabila.

 

Senatorul Catalin Voicu a fost arestat pe 30 de zile in baza unui mandat emis de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Parlamentarul PSD a declarat in momentul in care a iesit din propria locuinta pentru a merge la Politia Capitalei ca si-a luat la el "strictul necesar. Exact cum am facut Scoala militara de ofiteri activi: periuta, de citit nu, acolo n-ai timp de citit, acolo trebuie sa faci exercitii fizice, sa te mentii".

 

La politia capitalei, Voicu a mai afirmat ca nu este speriat: "In zilele de astazi nu ma socheaza nimic si nu sunt un om care sa ma las nici socat, nici impresionat, nici speriat".

 

Decizia instantei de arestare a senatorului pe 30 de zile poate fi atacata cu recurs. Daca acesta va fi admis, Catalin Voicu va fi cercetat in stare de libertate, dara daca va fi respins va sta dupa gratii 30 de zile.

 

Avocatul Mihai Dinu a declarat ca va depune recursul in cursul zilei de azi. Catalin Voicu este acuzat de catre procurorii DNA de trafic de influenta. Mai precis, anchetatorii sustin ca ar fi intervenit la diversi magistrati si politisti pentru a scapa de sosare penale mai multe persoane.

 

Comentarii Facebook