Cât vor dura lucrările pe strada Memorandumului. Se asfaltează și noaptea

 

Lucrările de pe strada Memorandumului au dat peste cap traficul din centrul Clujului, iar asfaltarea se face și noaptea.

 

Lucrările grele de decopertare și ducere a asfaltului se fac noaptea. În timpul zilei se lucrează la trotuar și borduri pentru a nu fi afectat și mai mult traficul. Azi-noapte s-a lucrat până la ora 6.00 dimineața.

 

Vă aduceți aminte ce valuri erau pe asfalt și trebuie să se vadă dacă nu trebuie făcută și o stabilizare a drumului, dacă nu vor fi probleme cu gazul sau alte lucruri. Vrem să lucrăm la asfalt și apoi să continuăm lucrul la trotuare, schimbarea stâlpilor de iluminat și introducerea cablurilor în subteran. Asfaltarea se va face până la Paști, pe prima parte a lucrării (banda de mers centru - Mănăștur).

 

Sfatul meu este să fie evitată zona centrală, folosind trasee alternative”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM. Edilul a explicat că acestea sunt planurile constructorilor, dar că ar putea apărea schimbări în funcție de vreme și alte condiții excepționale care pot apărea. 

 

După finalizarea lucrărilor pe banda de mers Centru - cartierul Mănăştur, până în 12 aprilie, se va lucra pe celălalt sens, iar în mod normal strada ar putea fi asfaltată până la finele lunii mai.

 

Strada va fi finalizată integral până în toamnă, iar după asfaltare se va lucra pe trotuare. Traficul rutier va reveni la normal după ce strada va fi asfaltată.

 

Strada Memorandumului intră în reparații. Stațiile de autobuz se mută

Comentarii Facebook