Cât câștiga FANY la Florești într-o lună obișnuită? ”Găina cu ouă de aur” cu greu se ține

 

Patronii Fany sunt acuzati ca au dat spagă pentru a se asigura că vor rămâne în curte cu ”găina cu ouă de aur”, transportul pe ruta Florești - Cluj-Napoca.

 

Zilnic pe această rută circulă 15.000 de persoane. Un bilet costa 4 lei, iar un abonement lunar 110 lei. 

 

Conform unor surse din interiorul Fany, pe lună erau eliberate 10.000 de abonamente, care aduceau firmei un venit de 1,1 milioane de lei. 

 

De asemenea, zilnic erau vândute circa 10.000 de bilete, iar încasările erau de circa 40.000 de lei, adică 1,2 milioane de lei pe lună. 

 

Soții Ștefan Cadar și Olezia Cadar încasau de pe ruta Floreşti - Cluj-Napoca suma de 600.000 de euro. Profitul firmei era de minim 30%, astfel că vorbim despre sume importante, fără muncă prea multă. 

 

Patronul FANY a fost ARESTAT! Soția lui Ștefan Cadar și șefa de la ARR, AREST la domiciliu

 

Asociatia CIVICA FLORESTI a formulat in luna mai 2011 o petitie impotriva preturilor impuse de Fany. Pe ruta Cluj-Napoca - Floresti, compania foloseste un pret de 0,50 de lei pe kilometru, astfel ca un drum de 8 kilometri costa 4 lei. Pe celelalte rute din judet, tarifele sunt mult mai mici cu toate ca distantele sunt mai mari: Cluj-Napoca - Dej, 0,13 lei/km (7 lei biletul), Cluj-Napoca - Huedin 0,14 lei/km (7 lei biletul) si Cluj-Napoca - Turda, 0,17 lei/km (5 lei biletul).

 

 

Fany, firma care l-a "sponsorizat" pe Radu Bica, avea preturi "umflate" pe ruta Cluj - Floresti

Comentarii Facebook