Calin Antal, presedinele PP-DD Cluj: "Vrem sa castigam Primaria Cluj-Napoca"

 

Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Cluj va avea candidati proprii atat la Primaria Cluj-Napoca, cat si la Consiliul Judentean Cluj.

"Vom avea candidati proprii si liste complete in toate judetele. Asta inseamna primari, consilieri si supleanti. Pentru ca suntem un partid neparlamentar, nu vom avea oameni in circumscriptia electorala, ceea ce credem ca este un minus. In ceea ce priveste candidatii pentru Primarie si Consiliul Judetean, nu ne prea grabim. Acum suntem in discutii pentru listele de cadidati. Nu ne-am  propus un anumit numar, dar credem ca suntem un partid care avem acum undeva la 15%, asta inseamna cam 5-6 candidati pentru Consiliu. In ceea ce priveste Primaria Cluj-Napoca, ne dorim sa o castigam si credem ca vom avea candidati convingatori si de incredere", a spus in cadrul conferintei de presa presedintele PP-DD, Calin Antal.

In prezent, numarul celor inscrisi in PP-DD a ajuns la cifra de 6.000.

Calin Antal, presedintele PP-DD a mai avut tangente cu politica. Timp de 7 luni a fost inscris in PNL, dar "am plecat de acolo pentru ca n-au vrut sa lupte. Prin urmare, partidul PP-DD a incercat sa gaseasca oameni noi, pentru ca timp de 22 de ani tara a fost secatuita de resurse". De asemenea, acesta a mai fost timp de 12 ani director Napoget SA.

Acesta a identificate cateva dintre problemele cu care Clujul se confrunta si asupra carora ar trebui intervenit: "problemele municipiului Cluj sunt multe. Din cele 228 de strazi pe care domnul Funar le-a inceput, niciuna nu este gata. Contractul este in derulare de 12-13 ani, si nimeni nu a spus nimic ca acesta nu a fost finalizat. De asemenea, infrastructura este una dintre marile probleme. Potentialul turistic al judetului Cluj, care in momentul de fata nu este exploatat, in cartierele mari nu sunt parcuri, circulatia la orele de varf in Cluj". 

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook