Bogdan Pivariu pune punctul pe ”i”: Nu putem să lăsăm caii pe stradă, dar să discutăm de digitalizare și modernizare


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis mesajul că localitatea se îndreaptă spre un nou stil de a face administrație, dar că schimbarea nu poate veni fără a rezolva problemele.

Cai sunt cu stăpâni, dar lăsați nesupravegheați. În acest subiect intervenim chiar acum pentru că facem un cadru legal, unde amenzile să fie mai mari și mai drastice. Cuantumul amenzilor crește și permite și ridicarea calului lăsat pe domeniul public, nesupravegheat. Animalul va putea fi luat înapoi de către cetățean contra unei sume foarte mari: cuprinde amenda, zilele de îngrijire, tratamentele. Cuantumul este destul de mare. 

Trebuie să aplicăm niște măsuri drastice, pentru că lumea trebuie să înțeleagă că noi trăim într-un Florești civilizat. Acolo ne îndreptăm și nu putem să lăsăm caii pe stradă, dar să discutăm de digitalizare și modernizarea Floreștiului când avem cetățeni care comit astfel de fapte anti-sociale. Am propus Consiliului Local rezolvarea acestei probleme a cailor lăsați nesupravegheați”, a declarat Pivariu, la o emisiune radio. 

Comentarii Facebook