Bogdan Pivariu: Oamenii afectați de avaria la magistrala de apă de pe strada Tăuțiului vor fi despăgiubiți - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a fost în contact cu cei de la Compania de Apă Someș, după avaria de la magistrala de apă, de pe strada Tăuțiului.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 3.00, a avut loc o avarie la magistrala de apă de pe strada Tăuțiului.

Am fost la fața locului pentru a evalua situația și pentru a găsi soluțiile necesare pentru o remediere rapidă.

Alături de reprezentanții Poliției Locale, I.S.U. Cluj și Compania de Apă Someș-Cluj am reușit să oprim scurgerea de apă care a avut un debit foarte mare.

Compania de Apă Someș-Cluj a și trecut la acțiunile de reparație a zonei afectate.

Am primit asigurări de la aceștia că alimentarea cu apă pe raza comunei Florești nu va fi afectată”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Acesta a anunțat ulterior că cei afectați vor fi despăgubiți.

Anunț privind despăgubirea celor afectați de avaria magistralei de apă din această dimineață de pe str. Tăuțiului.

La această oră, reprezentanții Companiei de Apă Someș-Cluj sunt pe teren și împreună cu persoanele afectate de inundațiile cauzate de scurgerile de apă fac o evaluare a pagubelor.

Am fost asigurat că aceștia vor fi despăgubiți.

Le mulțumesc celor de la Compania de Apă Someș-Cluj pentru promptitudinea cu care au răspuns acestei situații și îi asigur pe toți cei afectați că îi vom asista în orice demers va fi nevoie”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

În urma avariei survenite la ora 3.00 dimineața au fost inundate circa 30 de gospodării. Pompierii au intervenit de urgență și apoi alimentarea cu apă a fost oprită.

Comentarii Facebook