Bogdan Olteanu s-a impacat cu sotia la aproape un an de la divort

Fostul vicepresedinte al PNL Bogdan Olteanu s-a impacat cu sotia lui Cristina Andone. Cei apropiati spun ca cel mai probabil cei doi copii, Theea (6 ani) si Sasa (3 ani) au fost ceea ce i-a adus din nou impreuna.

 

Cei doi au fost casatoriti timp de 6 ani si au divortat in primavara anului 2009. Surse din apropierea fostului presedinte al Camerei Deputatilor au declarat pentru Libertatea ca cei doi  “sunt impreuna inca dinaintea Sarbatorilor de iarna, dar au incercat sa tina ascuns acest lucru, pentru a vedea daca lucrurile intre ei vor merge bine”.

 
Ceea ce i-a reapropiat au fost cel mai probabil copii. “Bogdan ii vizita foarte des, Cristina a apreciat foarte mult dragostea lui pentru cei mici si astfel lucrurile au inceput sa se reinnoade”, au spus apropiati ai familiei. Bogdan Olteanu si Cristina Andone s-au casatorit in 2003, iar nas de cununie le-a fost Calin Popescu Tariceanu.


Cei doi nu au facut niciodata public motivul divortului, dar ziarele au speculat la acel moment ca ar fi fost vorba de o relatie extraconjugala a lui Bogdan Olteanu cu deputata Alina Gorghiu.

Comentarii Facebook