Bogdan Bob Rădulescu spulberă politicienii clujeni: Nu vă e rușine, mă, leprelor?/Vă construiți apartamente cu miile, iar justiția, complice, tace!


"Actorul Bogdan Bob Rădulescu Le Dă Autorităților Locale 'Cu Lopata': 'Nu vă e rușine, mă leprelor?'"

Cunoscutul actor a postat un mesaj vehement pe rețelele de socializare, comparând evenimentele de inaugurare a unor proiecte locale cu o ceremonie de înmormântare, acuzând autoritățile de ipocrizie și promisiuni neîmplinite.

„Ați fost vreodată la o înmormântare? După ce coboară sicriul în groapă, vine familia pe rând, ia lopata sau hârlețul și pune niște pământ peste sicriul îngropat. Și mă gândeam unde am mai văzut treaba asta cu venit toți pe rând și aruncat o lopată de pământ? Ah, da! La startul lucrărilor de la Spitalul Regional de Urgență Cluj de acum 4 ani!!!!. Sau de la aceleași lucrări, la același Spital inexistent de săptămâna trecută. Sau astăzi, la Centura Metropolitană”.

În stilul caracteristic, actorul critică inaugurările oficiale care nu duc la realizări concrete. „Nu vă e rușine, mă leprelor? Că oameni nu vă pot spune! Iar ironia face că ne anunțați oficial pe toate panourile și fără urma de jenă, în campania electorală, care e singurul vostru plan. Să construiți în Cluj.”

Mesajul subliniază și faptul că proiectele sunt mai mult pentru beneficiul personal al oficialilor decât pentru cetățeni. „Târziu ne-am prins că voi construiți...dar construiți pentru voi. Apartamente cu sutele, cu miile, iar justiția, moartă, paralizată, incapabilă sau mai rău, complice sau coproprietară stă și tace. Pe banii noștri, pe nervii noștri, pe speranța noastră.”

Părând că a ajuns la capătul răbdărilor, autorul încheie într-un ton amar: „Iar în groapa aia de la înmormântare, în sicriul ăla suntem noi, proștii de rând, cu planurile, visurile, aspirațiile, așteptările, valorile și principiile noastre. Iar voi sunteți 'famiglia' cu lopata în mână care vă asigurați că sicriul ăla nu va mai vedea niciodată lumina zilei. Blestemați să fiți pentru restul zilelor voastre! Că atât mi-a rămas, să vă scuip, javrelor! Că de condamnați nici nu se pune problema să fiți, atâta timp cât dreptatea și justiția sunt în același sicriu...”

Postarea a devenit virală, aproape 1000 de like-uri pe Facebook in mai putin de doua ore, reflectând frustrarea multor clujeni legată de promisiunile neîmplinite și de gestionarea defectuoasă a resurselor publice.

bogdan bob radulescu despre inaugurare spital 2.jpg


Mai jos postarea integrală a lui Bogdan Bob Rădulescu

”Ați fost vreodată la o înmormântare?
După ce coboară sicriul în groapă, vine familia pe rând, ia lopata sau hârlețul și pune niște pământ peste sicriul îngropat.
Și mă gândeam unde am mai văzut treaba asta cu venit toți pe rând și aruncat o lopată de pământ?
Ah, da! La startul lucrărilor de la Spitalul Regional de Urgență Cluj de acum 4 ani!!!!
Sau de la aceleași lucrări, la același Spital inexistent de săptămâna trecută.
Sau astăzi, la Centura Metropolitană.
Nu vă e rușine, mă leprelor? Că oameni nu vă pot spune!
Iar ironia face că ne anunțați oficial pe toate panourile și fără urma de jenă, în campania electorală, care e singurul vostru plan. Să construiți în Cluj.
Târziu ne-am prins că voi construiți...dar construiți pentru voi.
Apartamente cu sutele, cu miile, iar justiția pwlii, moartă, paralizată, incapabilă sau mai rău, complice sau coproprietară stă și tace. Pe banii noștri, pe nervii noștri, pe speranța noastră. Exact ca voi.
Iar în groapa aia de la înmormântare, în sicriul ăla suntem noi, proștii de rând, cu planurile, visurile, aspirațiile, așteptările, valorile si principiile noastre.
Iar voi sunteți "famiglia" cu lopata în mână care vă asigurați că sicriul ăla nu va mai vedea niciodată lumina zilei.
Blestemați să fiți pentru restul zilelor voastre! Că atât mi-a rămas, să vă scuip, javrelor! Că de condamnați nici nu se pune problema să fiți, atâta timp cât dreptatea și justiția sunt în același sicriu...”

Comentarii Facebook