Boc vorbește tranșant cu mogulii imobiliari ai Clujului. Ce i-a spus milionarului Dorin Bob, care a făcut blocul cu ”aripi”


Primarul Emil Boc susține că le vorbește tranșant mogulilor imobiliari ai Clujului, care nu îl impresionează cu pretențiile lor. 

Edilul a spus că pe strada Frunzișului, milionarul Dorin Bob nu va primi actele de recepție a blocului cu aripi până când nu termina sensul giratoriu.

Acolo este un investitor privat. Nu poate da în folosință blocul până când nu termină sensul giratoriu. Este direct interesat el să își finalizeze o investiție de peste un milion de euro. Am pus condiție că nu primește autorizație, dacă nu face sens giratoriu. A făcut clădirea și a zis ”Dă-mi dovadă de dare în folosință!”. I-am spus în limba română în limba maghiară ”Nu se poate!”, ”Nem sobot!”. Trebuie să faci acea lucrare cerută de lege. Nu au oamenii cum să intre și să iasă de acolo fără sens giratoriu. Când va fi gata, probabil în toamna asta sau primăvara viitoare, va fi finalizat”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook