PNL îl propune pe Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru


Biroul executiv al PNL a decis, joi seara, cu unanimitate de voturi, ca Florin Cîțu să fie propunerea de premier pe care partidul o va prezenta la consultările de la Cotroceni convocate pentru săptămâna viitoare de președintele Klaus Iohannis. 

Florin Cîțu, propus de PNL pentru funcția de premier

Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu”, anunță un comunicat al PNL.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

Consultările vor avea loc luni, 11 octombrie 2021, după următorul program:

  •     Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
  •     Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);
  •     Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
  •     Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
  •     Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
  •     Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Comentarii Facebook