Boc susține că CIRCUL și COZILE pentru un loc de parcare au durat FIX 34 de minute! VIDEO care îl contrazice


Primarul Emil Boc susține că nu au fost cozi care au durat ore în șir la Primăria Cluj-Napoca pentru obținerea unui loc de parcare.

La ora 8.34 nu mai exista niciun fel de coadă la Primărie. Coada a durat 34 de minute, dar amintiți-vă că anii trecuți am avut coadă și de la 4 .00 dimineața”. 

Moderatorul i-a atras atenția că și acum coada s-a format de la ora 5.00 dimineața, dar Emil Boc a spus că: ”Nu a fost nicio coadă. A fost coadă înainte de ora 8:00 și la ora 8:34 toate cererile au fost preluate și au fost procesate. Aceste date sunt de la colegii mei care mi-au raportat instant toate datele”. Moderatorul Carol Vlad nu a mai întrebat nimic, fiind liniștit rapid de informații furnizate de Emil Boc.

Ieri s-au înregistrat următoarele cereri intrate: Total cereri intrate în 2020 au fost 3669 din care 2123 online, adică total 60% din cererile înregistrate au fost online. De asta coada a durat 34 de minute pentru că acum dimensiune aceasta online, adică cei 2123 nu au fost la coadă. Pot să vă spun că aceste lucruri arată că suntem pe direcția bună”, a mai spus Emil Boc.

Moderatorul l-a întrebat dacă a picat site -ul Primăriei, iar edilul a spus că a fost ”o întârziere de reply, de a primi confirmarea că cererea a fost înregistrată. În 6 ianuarie 900 de cetățeni erau logați pe site, iar la ora 8.00 600 dintre aceștia au dat un refresh și au înregistrat cererile, iar aproximativ 300 nu au dat refresh și nu au ajuns la link. La ora 8.20 colegii noștri de IT au observat automat și au direcționat toate requesturile către linkul de cereri. Astfel că această problemă s-a rezolvat”.

Emil Boc contrazice realitatea. Clujenii care au fost luni dimineața la coada de la parcări au lăsat comentarii: ”Primii din coada au ajuns la ora 5.00”, a scris un clujean.

Comentarii Facebook