Boc spunea că numai dacă Cîțu e președintele PNL, fetele lui nu vor emigra din România. Oros: După câteva luni a UITAT tot? Cîțu a demisionat


Deputatul Adrian Oros, parlamentar Forța Dreptei, i-a atacat pe toți ”Bocii, fluturii, bușoii”, care au distrus PNL și coaliția, susținându-l pe Florin Cîțu, pe care acum l-au aruncat ca pe o măsea stricată. 

Boc a fost învins in instanta. A pierdut un proces important si a facut o criza de nervi

Scenariul pentru distrugerea PNL și compromiterea dreptei românești continuă.

Anul trecut taciturnul sportiv multilateral dezvoltat, părea să își fi descoperit un alt sport aristrocratic. Să parieze la cursele politice.

Desigur, nu poți să împiedici pe nimeni să creadă ca o gloabă este un cal pur sânge, și să supraliciteze, mai ales când a fost hrănită cu “jăratec” in grajdurile de peste mări. Și mai ales, atunci cand are posibilitatea să schimbe regulile cursei. 

“Echipa câștigătoare” a fost doar o unealtă, folosită pentru ruperea coaliției și distrugerea Partidului Național Liberal. 

Toți Bocii, fluturii, bușoii, si rareșii de partid si de stat, s-au înghesuit anul trecut în spatele Câtului, la comandă. Ne spuneau ca este singura șansă pentru dezvoltarea României. 

Alții, de o demagogie grețoasă strigau în gura mare că îl susțin pe Câțu dintr-un motiv egoist: doar așa copii lor vor rămâne în țară. 

Majoritatea inconștienți si incompetenți, dar orbiți de putere și dornici să fie șefi. Unii lucrează cu bună știință, de ceva vreme la șubrezirea acestui partid istoric. Din 51 aleși în Biroul Național de Conducere al PNL, în urma “Congresului” din Septembrie 2021, doar 8 sunt liberali. Restul oaste de strânsură. 

Azi aceleași personaje stranii, onctuoase, cer capul “suflului nou”. 

PNL pierde zilnic teren in fața PSD. Liderii PSD umilesc continuu PNL. Dar lor, celor care au confiscat Partidul Național Liberal, nu le pasă. Deși le fuge pământul de sub picioare, pe ultima sută de metri,  ar mai negocia ceva pentru ei și gașca lor. 

Au uitat de tradiția și istoria PNL, de promisiunile făcute oamenilor care i-au votat. Au uitat de români. 

Și-au uitat chiar și “suflul nou”. L-au pierdut pe drum. Și acum caută altul. Evident, tot ei la butoane”, a scris deputatul Adrian Oros.

Acesta a fost ales pe listele PNL și a ocupat funcția de ministru al Agriculturii, dar atacul lansat la fostul președinte Ludovic Orban, care a fost făcut demodat și personaj care nu poate duce PNL mai departe, l-a determinat să își dea demisia și să formeze alături de alți colegi din PNL partidul Forța Dreptei. 

Emil Boc l-a sustinut pe Florin Cîțu la șefia PNL: Nu vreau ca fiicele mele să emigreze

Îmi doresc o Românie de mâine, în care românii să trăiască așa cum o fac și alți europeni. Să aibă acces la infrastructură, la educație, la sănătate, cei care au plecat să vină acasă, iar cei care vor să plece să nu o mai facă. 

Avem nevoie de o asemenea Românie. Avem nevoie de o Românie liberală, pentru că pune accentul pe locuri de muncă bine plătite, pe investiții, pe ceea ce noi numim a produce ceva, înainte de a împărți. Social democrația este mai bună la împărțit, dar cineva trebuie să o producă.

Cine din PNL poate în acest moment să ducă România la acest nivel? Eu cred că acest om este Florin Cîțu. Vă dau exemplu Programul Național de Reziliență, unde a obținut el, personal, fiind la Bruxelles, să dăm șansa României de a atinge obiectivele despre care am spus mai devreme. Ca și fiicele mele să rămână în țară, să nu plece în străinătate, alți români să se întoarcă, și țara asta dintr-un colț în altul să se modernizeze”, declara Emil Boc, în mai 2021. 

Vezi AICI delarația VIDEO.

Florin Cîțu a demisionat sâmbătă, din funcția de președinte al PNL, abandonat de toți liderii

Florin Cîțu a demisionat sâmbătă, din funcția de președinte al PNL, după ce a fost abandonat de toți liderii din partid, de la Emil Boc, la Gheorghe Flutur și Klaus Iohannis. 

Cîțu a demisionat de la șefia PNL. Boc spunea despre el că este omul viitorului


Comentarii Facebook