Boc speră că USR PLUS să nu iasă de la Guvernare: Cîțu nu va fi schimbat! Sper ca USR să nu se facă frate de cruce cu PSD


Primarul Emil Boc, un puternic susținător al premierului Florin Cîțu, îi acuză pe cei de la USR PLUS că, dacă ies de la guvernare, se fac frați de cruce cu cei de la PSD.

Fac apel la calm și responsabilitate. În democrație, remanierea unor miniștri fac parte din mersul lucrurilor. Dacă un ministru ignoră prioritățile programului de guvernare, ale României și ale primului ministru, are trei alternative, fie se conformează, fie pleacă, fie e demis. Aici e vorba despre ultima variantă, pentru că de 8 luni Secția Specială nu a fost desființată, proiectul de modernizare a spațiului rural nu a fost avizat. A spus că nu a primit originalul pe hârtie. 

Cum să se pună presiune pe el, dacă are obligația de a aviza. Nu a fost nimic în neregulă. Dacă venea să spună că îl respinge motivat, atunci credeam, dar nu să spui că nu ai originalul. Asta arată că ministrul face alte jocuri. 

Aici nu e vorba despre banii pentru un primar sau altul.Nu se adresează primarilor de municipiu, ci celor din mediul rural. 

Nu cred că putem opri modernizarea șprii, pentru că într-un loc sau altul apar probleme”, a spus primarul Emil Boc.

Acesta a spus că, dacă se votează o moțiune de demitere a guvernului, USR PLUS se face frate de cruce cu PSD.

Eu cred în responsabilitatea USR. Dacă votează alături de PSD se descalifica. Peste noapte se fac frați de cruce. Dacă votezi și semnezi cu cineva, înseamnă că ești frate de cruce. Sper să nu arunce cu apa din covată și copilul. 

Partenerii de la USR nu au experiența de guvernare. Ei cred că un guvern se conduce ca un ONG, în care ne dpm cu părerea câteva luni și la final contestăm. 

Ce a făcut ieri ministrul Justiției este că a pus partidul pe primul loc și România pe locul doi”, a declarat primarul Emil Boc.

Acesta a spus că nu crede că Florin Cîțu poate fi schimbat. 

Comentarii Facebook