Boc se laudă pe Facebook cu laboratoarele viitorului, dar clujenii îi cer centură sau măcar drone pentru transportul în comun


Primarul Emil Boc continuă campania de PR pe Facebook, prezentând matele proiecte de la Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC), de pe Dealul Lombului. În postare nu a zis că drumul spre acest centru a fost realizat în 8 ani și nici acum nu este terminat.

Proiect unic în România: Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC). Au fost amenajate 3 laboratoare cu echipamente de ultimă generație menite să susțină inovarea și tehnologizarea, în cadrul unui proiect unic în România - și primul în Europa de Est”, se laudă primarul Emil Boc.

Clujenii s-au săturat, însă, de promisiuni. 

”Ar trebui sa proiecteze și să realizeze drone pentru transportul in comun. Că deja terestru e horror, domnule Boc. Nu ați făcut nimic pentru fluidizarea traficului, de atâta amar de vreme de când sunteți primar. De ce nu avem centura ocolitoare? De ce nu avem tren metropolitan? De ce nu avem inel rutier care sa deservească zona metropolitana? De ce insistați cu metroul? De unde veti lua diferența de bani, până la 2 miliarde de euro?”.

”Șefu, lasă astea, hai sa facem o centura, te rog io frumos, ca mor pana ies din oraș spre autostrada”.

Comentarii Facebook