Boc: Scorul PDL este modest în Cluj-Napoca. PSD poate fi bătut

 

Primarul Emil Boc a recunoscut că PDL a obținut un scor slab în Cluj. 

 

E un rezultat modest. Cât am putut am făcut cu colegii, dar e un rezultat modest. Vom face o analiză, dar rezultatul este modest, chiar dacă avem cu patru procente peste media pe țară”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Întrebat dacă este de acord cu o alianță cu PNL, din care să fie exclus partidul Elenei Udrea, Boc a spus că: ”Drepta trebuie să aibă înțelepciunea ca treptat să ajungă la un singur candidat și să înceapă discuțiile nu de la persoane, ci de la principii. Dacă vor începe cu persoanele, unificarea dreptei se va bloca, dacă vor începe de la principii, vom avea șanse să avem un singur candidat și să batem PSD -ul. Aceste alegeri ne arată că PSD poate fi bătut. Rezervorul lor de creștere se limitează, se cam închide în 37 - 40%. PSD -ul poate fi bătut cu o singură condiție ca dreapta să lase orgoliile de-o parte și să lucreze pe principii și nu pe persoane”.

 

PDL a obținut în județul Cluj un scor de 16%.

 

Boc a felicitat UDMR pentru rezultat, dar și PNL pentru că nu s-a vândut PSD -ului.

 

Aș felicita UDMR pentru mobilizarea, ceea ce a adus un scor foarte bun, și aș felicita și PNL, nu neapărat pentru rezultate care sunt și la ei modeste, dar aș felicita PNL pentru faptul că au refuzat să se vândă pe un pumn de arginți PSD -ului și lui Tăriceanu. Acest lucru merită apreciat pentru un partid istoric care a rezistat tentației de a primi doi arginți după care să fie vândut pe la spate de Tăriceanu și să compromită viitorul acestui partid”, a încheiat Emil Boc.

Comentarii Facebook