Boc s-a supărat pe ”satul” Austria: ”Nu mai alimentez mașina de la pompa lor”


Primarul Emil Boc este în continuare supărat pe votul Austriei, ca în celebra zicală, ”supărat ca văcarul pe sat”, adică degeaba, dacă e să îl ascultăm pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

Cristian Tudor Popescu, către cei care vor să boicoteze Austrias: ”Niciodată austriecii nu vor fi mai buni la furat decât noi”

Eu personal boicotez cu tot ce pot. Cu tot ce ține de mine. Îmi alimentam mașina la OMV, nu mai alimentez de acolo, ci din altă parte. Când mi ivește orice ocazie… Cu inteligență, nu cu mușchi, cu cap să se simtă că vor fi consecințe al gesturilor pe care le-au făcut. 

Am luat de la austrieci clădirea fanion a Clujului, nu așa cum vorbesc unii aiurea-n tramvai. Era mai bine să nu o cumpărăm? Atunci eram acuzat că de ce nu am luat clădirea BCR de pe George Barițiu”, a spus primarul Emil Boc, la Realitatea FM.

Acesta a spus că românii au fost de partea austriecilor și la asediul Vienei de către trupele otomane, dar și în 1848 prin Avram Iancu, care a luptat pentru împărat, iar apoi a fost mințit. 

Comentarii Facebook