Boc s-a ferit de ochii clujenilor si a iesit pe usa din spate a primariei! Premierul participa la Cluj la alegerile PDL - FOTO si VIDEO

 

Premierul Emil Boc a iesit pe usa din spate a primariei Cluj Napoca si a parcurs pe jos distanta de circa 300 de metri pana la Casa de Cultura a Studentilor, unde sunt organizate alegerile pentru conducerea PDL Cluj.

 

Din alaiul lui Emil Boc au facut parte ministrul Turismului, Elena Udrea, ministrul de Interne, Traian Igas, dar si alti lideri marcanti ai PDL. Cu totii au respectat regulile de circulatie si au asteptat "cuminti" la trecerile de pietoni din Piata Lucian Blaga.

 

Cei cativa clujeni care se aflau pe strada la acea ora au fost socati sa dea nas in nas cu premierul la trecerea de pietoni si au spus ca "a revenit acasa, a revenit inapoi. Nu ne mai place de el".

 

In Casa de Cultura a Studentilor, Emil Boc a fost intampinat ca in vremurile bune ale partidului, in perioada 2004 - 2008. Premierul a fost aplaudat si a cantat imnul partidului alaturi de delegatii prezenti la alegerile PDL Cluj.

 

Daniel Buda, singurul candidat la aceste alegeri, a comis unele gafe in prezentarea invitatilor, uitand sa il mentioneze pe primarul Sorin Apostu sau pe cativa dintre ministri prezenti la eveniment.

Comentarii Facebook