Emil Boc, la alegerile PDL Cluj: Romania are o boala, criza economica, si trebuie sa o vindecam! Vom castiga alegerile in 2012 - FOTO


Premierul Emil Boc a declarat la alegerile PDL Cluj ca partidul pe care il conduce va castiga alegerile in 2012, daca politicile anti-criza sunt mentinute si duse la bun sfarsit.

"Sa le explicati oamenilor ca aceste masuri dure nu sunt luate impotriva oamenilor, ci pentru ca aceasta tara sa mearga mai departe", a fost mesajul premierului catre alesii locali ai PDL.

Emil Boc a comparat criza economica cu o boala, care trebuie tratata pentru a putea merge mai departe. "Criza economica mondiala este o stare de boala. Ce faci cand esti bolbnav? Iei o solutie dureroasa, dar necesara! Te vindeci si mergi mai departe! Pe termen scurt avem de suferit electoral si politic, dar in 2011 si 2012 se vor arata roadele".

Noi si cei care ne sustin vor avea castig in 2012 in alegeri. Uitati-va, in Letonia, guvernul care a luat masuri mai dure ca si noi, a castigat alegerile. Si la fel si in Grecia.

Daca Romania nu face nici un pas gresit merge pe crestere economica in 2011, adica 1,5 - 2 %, si poate merge pe crestere economica mai departe
", a mai explicat Emil Boc, la Cluj Napoca, in sala Casei de Cultura a Studentilor.

Premierul a atacat Guvernul PNL care a condus tara pana in 2008. "Cei de pana in 2008 au dat beneficii de asistenta sociala si salarii. Au Guvernat: dupa noi potopul. Nu mai este tara in lume care sa fi avut crestere economica 8% si sa nu lase nimic in urma", a mai afirmat premierul.

Comentarii Facebook