Boc nu uită obrăznicia milionarului Sile Pușcaș: Ne-a hărțuit în justiție cu parcul Zorilor


Primarul Emil Boc a spus că ”ține spatele” în lupta cu dezvoltatorii imobiliari, pentru a duce Clujul în Liga Campionilor. Către milionarul Sile Pușcaș, fostul ginere al lui Ioan Rus, a aruncat săgeți, semn că obrăznicia lui nu va fi uitată. Milionarul a purtat Primăria Cluj-Napoca prin 20 de procese.

Suntem în prima linie a politicilor europene în direcția verde, nepoluantă. Vom fi eligibili pentru finantari pe fonduri europene, structurale sau pe planul de reziliență, pentru a întări calitatea vieții și că orașul nostru este un oraș care stă în Liga Campionilor, în rândul orașelor din Uniunea Europeană, în materie de promovare de politici verzi, nepoluante.

Miercuri, în Consiliul Local am aprobat PUZ, Planul Urbanistic Zonal, pentru parcul Zorilor, de lângă Spitalul de Recuperare, unde am expropriat terenul, pe care unii propuneau blocuri de 11 etaje. Am câștigat 20 de procese până acum. Jos pălăria justiției, pentru modul în care a acționat. 

Proprietarul primește bani pe teren. Dar ideea că ne-a hărțuit prin procese nu trebuie pusă deoparte. Am apreciat că până la urmă a înțeles, dar am stat 6 -8 luni în hărțuire, în toate colțurile Transilvaniei. Terenul este în Cluj... Acum primește justă despăgubire”, a explicat primarul Emil Boc.

Acesta a mai dat ca exemplu și terenul de la Expo Transilvania, unde ”ne-am bătut 6 ani în justiție pentru a nu se face blocurile de 10 etaje”.

Licitația pentru Parcul din Zorilor va fi demarată luni, 29 martie. 

Comentarii Facebook