Boc l-a UMILIT în justiție pe Sile Pușcaș, fostul ginere al lui Ioan Rus, căsătorit acum cu o misterioasă brunetă


Sile Pușcaș, miliardarul din Maramureș, fostul ginere al lui Ioan Rus, a pierdut toate procesele cu Emil Boc pe tema terenului din Zorilor, de vis-a-vis de Spitalul de Recuperare. Acolo Boc face un parc, iar Sile Pușcaș voia blocuri de 10 etaje.

Cât timp a fost ginerele lui Ioan Rus, Sile Pușcaș s-a evidențiat între dezvoltatorii imobiliari clujeni pentru rapiditatea cu care ”împușca” autorizațiile de construcție. Problemele au apărut ulterior.  

Milionarul Sile Pușcaș, alături de o superbă brunetă. A făcut senzație la FED Cup - FOTO

Am făcut toate procedurile extrem de complicate. Am câștigat toate procesele. Am avut vreo 20 de procese pe rol cu proprietarul pe această discuție și le-am câștigat pe toate. 

Se pare că la Cluj avem o justiție care înțelege profund dimensiunea legii, de a aplica în manieră corectă ținând cont de justul interes privat, care să își primească despăgubirile, dar și interesul public, de a nu sufoca și distruge un oraș. 

Eu cred că investiția de la Cluj poate fi luată ca un element de referință pentru majoritatea celor care judecă interesele publice și respectarea interesului privat, în egală măsură. Asta e părerea mea”, a spus Emil Boc.

Primarul a precizat că în următoarea ședință va fi votat PUZ -ul pentru parcul din Zorilor. 

Comentarii Facebook