Joi 1 Decembrie

Boc nu mai vrea să vorbească despre dosarul lui Florin Cîțu, prins beat la volan în SUA: Nu interesează ce a făcut la grădiniță


Primarul Emil Boc, puternic susținător al lui Florin Cîțu în lupta pentru președinția PNL, vrea să nu se mai vorbească atâta de cazul de acum 20 de ani, neștiut până de curând, când s-a aflat că premierul Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA pentru că a condus mort de beat.

La o emisiune radio, Boc a fost întrebat și cât va cântări în această luptă faptul că Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, îl susține pe Ludovid Orban.

Bihorul este neutru. Nu este nici cu Orban nici cu Cîțu. Îi susține pe amândoi, să meargă în congres să își prezinte moțiunea și fiecare să voteze cum dorește. Asta este soluția Bihorului. Că a fost prima dată domnul Orban care și-a prezentat moțiunea e una, dar va merge și domnul Cîțu și o va face”, a spus Emil Boc. 

Întrebat și cum îl va afecta pe Florin Cîțu dosarul din SUA, unde a fost prins beat la volan, acum 22 de ani, Boc a spus: ”Mai multe nu voi spune, pentru că avem destule probleme aici la Cluj, fără a mai tot vorbi despre partid. Pe români îi interesează ce facem acum. Pentru asta am intrat în competiția aceasta, pentru a duce România la nivelul următor. Să vină românii acasă. Să putem să ne asigurăm noi din agricultură ce mâncăm. 

Restul e cancan. Nu voi mai intra în multe detalii. Să arătăm proiecte și să nu arate ce a făcut celălalt acum 20 de ani, la creșă sau la grădiniță. E important și aia, dar pe români îi interesează mai mult ce facem acum”, a spus Emil Boc, după ce a fost întrebat despre dosarul premierului Florin Cîțu, din SUA, unde a fost închis două zile după ce a fost prins mort de beat. 

Comentarii Facebook