Boc: Nu înțeleg de ce Consiliul Județean Cluj susține Fany / Uioreanu: Am cerut retragerea licenței

 

Primarul Emil Boc a acuzat Consiliul Județean Cluj, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că susține pe față firma Fany, în detrimentul cetățenilor.

 

Nu înțeleg de ce Consiliul Județean Cluj susține pe față firma Fany în detrimentul interesului public. Este o firmă privată și interesul cetățenilor este altul, să aibă un transport civilizat. Asociația Metropolitană Cluj, pe care o conduc, a trimis o adresă în 5 martie Consiliului Județean prin care ceream forului județea să solicite ARR retragerea licenței de transport firmei Fany, pentru zona Metropolitană”, a acuzat, dur, Emil Boc.

 

În replică, vineri dimineața, Horea Uioreanu a anunțat că a trimis o adresă ARR. Vezi AICI adresa.

 

CJ Cluj precizează că, prin sentința din 28 februrie, Curtea de Apel Cluj a casat sentința Tribualului Cluj care suspenda hotărârea CJ Cluj privind scoaterea de la licitație a traseelor publice din zona metropolitană Cluj. Tribunalul a admis la finele anului 2013 solicitarea Fany, iar astfel s-a putut organiza licitația pentru traseele din Florești, Apahida, Chinteni și Baciu. Noua decizie a Curții de Apel Cluj a casat acea sentință și consecința este anularea efectelor licitației. 

 

CJ Cluj solicită ARR să analizeze documentele și să retragă licența Fany.

Comentarii Facebook