Emil Boc președinte și Traian Băsescu premier! Ce a răspuns primarul Clujului - VIDEO

 

Traian Băsescu a vorbit zilele trecute că, după ce i se termină mandatul, s-ar vedea premier, dar numai cu Emil Boc președinte.

 

Declarația a reaprins discuțiile privind o eventuală candidatură a lui Emil Boc la funcția supremă în stat. 

 

Boc a vorbit despre cea mai MARE greșeală a lui Ponta! Vom plăti cu 160% mai mult

 

Întrebat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE cum comentează declarația lui Traian Băsescu, Emil Boc a replicat: ”Evident că trebuie să fii ipocrit că nu te onoreaze cuvintele apreciative din partea șefului statului, care vin din partea unui om cu care am lucrat și care știe foarte bine prin ce vremuri și greutăți am trecut. Pe de altă parte trebuie să ne uităm la Constituție, nominalizarea premierului depinde de existența unei majorități în Parlament. Oricine ar fi președinte, dacă nu ai majoritate nu poți să ajungi în acea poziție.

 

Nimeni, pe de altă parte, nu poate contesta că președintele nu are abilități de executiv. Dar e o poveste mult mai complicată și mai grea de analizat azi, când suntem în fața alegerilor europarlamentare. Viața va merge înainte și eu rămân la opțiunea de președinte de bloc”, a spus Emil Boc (Vezi declarația VIDEO AICI, la minutul 51.50). 

Comentarii Facebook