Vineri 30 Octombrie

Boc nu este de acord ca PDL să fie absorbit de PNL: PDL a dat de două ori președintele României!

 

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat că absorbția PDL de către PNL nu este cea mai bună variantă, pentru că ar dispărea un partid important.

 

Nu fac parte din nicio structură de conducere a PDL, părerea mea nu contează, dar punctul meu de vedere rămâne că PDL are un blazon de apărat, a dat de două ori preşedintele României, a dat primari generali ai Capitalei, a avut guvern şi cred că nu ar trebui ştearsă cu buretele istoria PDL. O soluţie de comasare cu un nume nou ar fi soluţia rezonabilă pentru ceea ce înseamnă viziunea PDL. Este, însă, decizia conducerii PDL să aleagă drumul pe care va dori să meargă. Eu nu aş şterge cu buretele blazonul PDL şi o asemenea istorie, poate şi din motive sentimentale, pentru că am fost şapte ani preşedintele partidului”, a declarat Emil Boc.

 

Noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis, a anunțat că este în măsură să confirme că ”PDL a acceptat” ca după fuziune partidul să se numească PNL.

 

Vreau să vă spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL”, a spus Iohannis delegaţilor la congresul PNL, unde a fost ales președinte.

.

Comentarii Facebook