Boc NECRUȚĂTORUL! A amendat E.ON Gaz și alte 12 firme cu 51.000 de lei pentru lucrări întârziate

 

Compania E.ON Gaz și alte 12 firme care lucrează în Cluj-Napoca la modernizarea rețelei de gaze au fost amendate cu 51.000 de lei pentru întârzieri la lucrări.

Au fost aplicate 11 amenzi pentru firmele de instalații de gaz și 2 pentru firmele de refacere a carosabilului după lucrările de schimbare a conductelor. Au depășite termenele de refacere. Vreau să se știe că în acest oraș există flexibilitate pentru repararea avariilor, dar trebuie să se respecte termenele. 

 

Le-am transmis încă o dată acest mesaj că vom fi necruțători cu cei care nu își termină lucrările la timp. Să înțeleagă că avem deschidere pentru modernizarea rețelei de gaz”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Au fost aplicate amenzi firmelor: SC Inspet Ploesti SA (5 amenzi), SA Dacia Faber SRL (o amendă), SC TIM SA (3 amenzi), SC Dianova (o amendă) și E.ON Gaz (2 amenzi). Amenzile au valoarea cuprinsă între 3000 și 4000 de lei în funcție de depășirea termenelor. 

 

Există o lucrare care avea termen de finalizare 1 noiembrie și suntem în 21 noiembrie și nu este finalizată. Am aplicat o amendă E.ON Gaz de 4 mii de lei în acest caz”, a mai spus Emil Boc.

 

În acest an, E.ON Gaz sau firmele care lucrează pentru această societate la remedirea avariilor de la rețeaua de gaz au fost amendate de 40 de ori.

Comentarii Facebook