Boc: Îmi doresc o Românie care să funcționeze, fir-ar să fie! Ce e atât de mare lucru!


Primarul Emil Boc a lansat un discurs populist, prin care spune cum și-ar dori să arate România, cu toate că a condus țara, ca prim ministru, iar acum PNL -ul este la putere. 

Eu îmi doresc o Românie care să funcționeze, fir-ar să fie! O Românie care să nu enerveze cetățeanul în fiecare zi, o Românie care să se bazeze pe lucrul bine făcut, în care nimeni nu e mai presus de lege, o Românie în care contractele sunt respectate, lucrările se fac de calitate și la timp, o Românie în care nu ai birocrație și ai mai puțin stufăriș, o Românie în care ești plătit bine pentru munca pe care o prestezi. 

Ce e atât de mare lucru să ai o Românie funcțională? Eu asta repet că politicienii trebuie să se ocupe ca lucrurile să meargă. Eu am văzut la Cluj, la o scară mică, dacă o rotiță nu merge deja tot angrenajul începe să se gripeze”, a spus primarul Emil Boc.

Emil Boc vrea omul potrivit la locul potrivit

E de ordinul evidenței, dacă nu ai omul potrivit la locul potrivit, din start ți-ai tăiat singur șansele de a fi performant. Tu ca partid politic și apoi tu ca țară. Este de ordinul evidenței pentru ca această coaliție să supraviețuiască. Aceasta nu este una naturală, ci una de forță majoră, pentru că nu mai avem altă șansă (n.red. PNL a forțat plecarea USR din Guvern, iar acum susține că nu mai poate guvern fără PSD)”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca FM.

Boc l-a salvat pe Ionuț Rusu, care a cheltuit bugetul Sălii Polivalente pe haine de lux

Primarul Emil Boc se contrazice pentru că susține în fruntea Sălii Polivalente Cluj un director care a cheltuit bugetul pe haine de lux, crose de golf sau gadget -uri de care nu avea nevoie. Prins cu mâța în sac, directorul Ionuț Rusu a returnat banii și produsele, iar Emil Boc a spus că nu trebuie schimbat pentru că este performant. Primarul a adăugat că risipa banilor publici a fost o greșeală minoră.

Suporterii U Cluj contestă acum și numirea fiului președintelui PSD Cluj, Alexandru Cordoș, în funcția de manager al U Cluj. Numirea vine după ce PNL și PSD și-au dat mâna la guvernare, iar suporterii nu cred că este ceva întâmplător. 

Comentarii Facebook