Boc este pe locul cinci în topul popularității, la nivel național. Primii sunt colegii lui de alianță, de la PSD


Primarul Emil Boc este pe locul cinci în topul popularității la nivel național. 

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila se bucură de cea mai bună imagine, 37% dintre cei chestionaţi având o părere bună despre el, în timp ce procentul celor care au o părere proastă este de 40%. Rafila e urmat de Marcel Ciolacu - 30% au o părere favorabilă, iar 51% nefavorabilă, Gabriela Firea - 28% au o părere favorabilă, iar 52% nefavorabilă, Mircea Geoană - 27% au o părere favorabilă, iar 53% nefavorabilă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este pe locul 5 în clasamentul popularității, 27% dintre cei chestionați având o părere bună despre fostul premier.

Klaus Iohannis este pe locul 9, urmat în ordine de Ludovic Orban, Dacian Cioloş, Florin Cîţu. Ultimul pe listă este Nicuşor Dan cu doar 4% opiniii favorabile şi 70% nefavorabile. Fostul premier Florin Cîţu are cele mai multe opinii nefavorabile, 77%.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD, în perioada 16 - 24 noiembrie, pe 906 de subiecţi, eşantion probabilist, aleator simplu, prin  metoda CATI (interviuri telefonice), iar marja de eroare este 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Comentarii Facebook