Boc despre candidatura la președinția României: Vreau să fiu un bun primar - VIDEO

 

Numele primarului Emil Boc este vehiculat pe lista candidaților dreptei la funcția de președinte al României. Totuși, Boc nu spune răspicat dacă este interesat sau nu de această ofertă.

 

Am spus clar şi răspicat că obiectivul meu este să fiu un bun primar, să îmi pot onora obligaţiile faţă de clujenii care mi-au dat al treilea vot de încredere şi, din această perspectivă, dreapta trebuie să găsească un candidat care să poată câştiga alegerile în 2014. Din punctul meu de vedere, preocuparea mea de bază este şi rămâne Primăria Cluj-Napoca şi va trebui să mai aşteptăm încă o perioadă de timp ca oamenii să înţeleagă măsurile pe care am fost nevoit să le iau atunci când am fost prim-ministru”, a afirmat Emil Boc, după ce miercuri a fost propus de Traian Igaș pentru funcția de președinte.

 

Fostul premier a spus că eventualii candidații vor fi stabiliți în PDL,  în spatele ușilor închise.

 

Există foarte multe soluţii care trebuie analizate fiecare. Mai aştept şi o clarificare în USL, unde există două puncte de vedere, unul potrivit căruia preşedintele să fie ales de Parlament, iar celălalt ca preşedintele să fie ales în continuare de popor. Dacă are câştig de cauză tabăra care decide la revizuirea Constituţiei ca preşedintele să fie ales de Parlament, s-a închis discuţia. USL va avea un preşedinte de paie”, a comentat Emil Boc.

Comentarii Facebook