Povestea din spatele videoclipului viral în care Van Damme petrece cu români pe ritmuri de manele: „Ne-am împrietenit”


Tânărul care a ajuns viral pe internet după ce a postat pe Facebook un videoclip în care era în mașină cu Jean Claude Van Damme și dansau împreună pe manele a explicat cum au ajuns în acea situație și a eliminat orice scenariu în care Van Damme ar fi fost drogat sau ținut împotriva voinței sale, așa cum se zvonea.

Cum a ajuns Van Damme să petreacă o noapte întreagă pe ritmuri de manele?

A fost o ocazie unică că eu și tatăl meu ne-am întâlnit cu celebritatea internațională. Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc, mai ales să stau cu el la masă și să mă plimb. Ne-am plimbat, îi mulțumesc pentru tot respectul. Ne-am distrat, ne-am simțit bine, după cum ați văzut și pe Live. Am văzut că unii comentează că i-am stricat imaginea, că i-am făcut aia, aia. Vorbiți toți cum vreți, să fiți sănătoși toți și care vorbiți de bine și care vorbiți de rău”, a spus acesta pe Facebook.

Acesta a clarificat și faptul că întâmplarea a avut loc în București și nu în Cluj-napoca, după ce multă lumea a presupus acest lucru, din cauza faptului că tânărul care a făcut live era din Cluj.

De asemenea, acesta a ținut să elimine toate speculațiile apărute în mediul online, cum că Van Damme ar fi fost „mort de beat”, drogat sau ținut împotriva voinței sale, deoarece oamenilor li s-a părut că era „incomod” în filmare.

Nu era knock-out de beat, nu era nici „tras”. Am fost în București, fraților. Am profitat de ocazie. Până la urmă n-a fost nici beat, în halul ăla.

Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit, am hotărât să ieșim în oraș. Am ieșit în oraș, după cum ați văzut. N-a fost obligat, n-a fost forțat. Nici nu cred că poate să-l forțeze cineva”, a mai explicat tânărul.

Van Damme a petrecut o noapte întreagă 

A fost un respect reciproc. Ne-am simțit bine, am băut, am mâncat, ne-am distrat. La urma urmei, l-am lăsat pe om la cazare și mi-am văzut de drum. Ne-am distrat de la ora 20:00 până la 9 dimineața, 10 chiar.

După cum ați văzut n-a fost cu bodyguarzi după el, n-a fost cu lume după el, gândiți și voi logic”, a transmis el pe live.


Comentarii Facebook