Boc către Ioan Bâldea și tinerii liberali din Cluj: ”Nu știu carte. Să pună mâna să învețe!”

 

Primarul Emil Boc le-a răspuns tinerilor liberali din Cluj, care îl acuză că avantajează firmele Brantner Vereș și Rosal, spunând că nu știu carte.

 

Acești tineri nu știu carte. Dacă nu au făcut carte ce să le cerem mai mult. Să pună mâna pe carte”, a mai spus Emil Boc, făcând referire la Ioan Bâldea, președintele TNL Cluj-Napoca.

 

Emil Boc a plănuit să prostească contribuabilul clujean de rând printr-o metodă mai elaborată. Astfel, în 9 aprilie, domnul Boc propune Consiliului Local realizarea unui studiu de oportunitate în vederea stabilirii modalității optime pentru clujeni de atribuire a serviciului de salubrizare stradală. Avem de ales între metoda prelungirii contractuale cum cer societățile de salubritate și metoda licitației. Propunerea primarului este bizară întrucât este vizibil din dealul Feleacului că, în fiecare iarnă, cele două firme, Brantner și Rosal, sunt total depășite de situație. La primul strat de zăpadă orașul este paralizat, iar Emil Boc are nevoie de un studiu care să-l convingă de acest lucru. Astfel, domnul Boc ori trăiește în altă realitate decât clujenii de rând, ori ne crede proști și pregătește acest studiu pentru a justifica opțiunea de prelungire a contractului fără licitație”, a scris Ioan Bâldea, președintele organizației municipale de tineret a PNL Cluj-Napoca.

 

TNL Cluj-Napoca i-a solicitat lui Emil Boc ”să renunțe la această șmecherie cu studiul de oportunitate pe care cheltuie inutil banii clujenilor și să organizeze o licitație pentru serviciul de salubrizare stradală și deszăpezire. Știm că domnul primar se teme de licitații, pentru că, fără domnul Apostu lângă el, există toate șansele ca cei mai buni ofertanți să câștige, iar firmele de casă ale PDL Cluj să rămână cu buza umflată, dar suntem siguri că domnul Boc a auzit că în arestul IPJ Cluj e mai rău ca și în fotoliul de primar”, a mai scris Ioan Bâldea.

 

Primarul Emil Boc i-a transmis șefului TNL Cluj-Napoca, Ioan Bâldea, că este pe lângă subiect. ”Eu solicit organizarea unei noi licitații de salubritate stradală și nu prelungirea contractului fără licitație. Cei de la TNL sunt pe lângă subiect”, a mai spus Boc.

 

Boc: Nu aprob prelungirea contractului de salubrizare stradală fără LICITAȚIE

Comentarii Facebook