Boc are un plan pentru a castiga alegerile in 2012: Trebuie sa vindecam boala, anume criza din Romania!


Premierul Emil Boc a anuntat la alegerile din cadrul PDL Bucuresti care este planul de castigare a alegerilor din 2012: vindecarea Romaniei de boala numita criza.

"Romanii au inceput sa afle in sfarsit, chiar daca din nefericire in Romania posturile de televiziune nu arata ce se intampla in alta parte din lume, dar romanii au aflat fie de la cei plecati in strainatate, fie prin alte canale ca peste tot in lume este greu.


Noi am ales aceasta cale a deciziilor grele dar corecte, si cand spuneam ca sunt optimist in succesul PDL ma refer deja la un precedent: partidul premierului din Letonia, care a fost nevoit sa ia masuri chiar mai aspre decat a luat Romania a castigat alegerile. A castigat alegerile intrucat oamenii merg pe mana acelora care au curajul sa faca ceea ce trebuie la momentul potrivit, chiar daca pentru acel moment acele lucruri sunt dificile si grele si costa electoral si politic. Cine reuseste sa treaca o tara la un moment de greutate, acela va fi apreciat de romani si vom reusi sa ducem Romania acolo unde trebuie si roadele acestei munci se vor culege in 2012 la alegeri", a spus Boc.

Presedintele PDL a comparat situatia Romaniei cu o boala. "O criza economica este o stare de boala si cand ai o boala trebuie sa intervii si sa iei deciziile necesare pentru a vindeca organismul. Cand iei aceste decizii iti este greu, cel care ia este impopular, dar dupa ce te vindeci ii multumesti aceluia care te-a tratat si te-a dus inapoi la normalitate si esti sanatos", a mai afirmat Emil Boc, in fata audientei.

Premierul a mai declarat ca, daca executivul isi face bine treaba, PDL poate castiga alegerile din 2012.

 

Comentarii Facebook