Boc a plantat copaci în mjlocul trotuarului în Bună Ziua. Clujenii sunt șocați - FOTO


Primarul Emil Boc a ajuns să planteze copaci pe mijlocul trotuarului de pe noua stradă Bună Ziua. Trotuarul este și așa îngust, dar mai are și copaci pe mijloc. 

În total vor fi plantați 110 arbori.

”Am realizat astăzi o vizită în teren pe strada Bună Ziua, pentru a planta primii arbori în urma lucrărilor de supralărgire și modernizare a străzii. În total vor fi plantați 110 arbori cu balot (arțari). 21 dintre aceștia au fost plantați în această primă tranșă”, a precizat Emil Boc. Primarul a mers neînsoțit de jurnaliști pe teren și nu a putut fi întrebat despre această ”realizare”.

La finalul lucrărilor, strada va avea 3 benzi de circulație: o bandă de coborâre, dinspre Calea Turzii spre intersecția cu străzile Măceșului - Trifoiului și două benzi la urcare; 2 trotuare, treceri de pietoni suprailuminate, 2 piste de biciclete, 110 arbori, precum și stații de încărcare atât pentru mașini electrice, cât și pentru taxiuri.

Valoarea totală a lucrărilor este de 20.004.584,18 lei, cu TVA.

Clujenii au reacționat când au văzut ”realizarea” primarului: 

”Mulțumim! Am totuși o nelamurire, de ce sunt plantati arborii in trotuar? Pietonii ce fac? Persoanele cu carucioare??”.

”Cineva trebuie sa incaseze pentru copaci, cineva pentru refacerea trotuarului și lărgirea lui și cineva pentru borduri, pavaje si asfalt. Toți cu cunoscuți de-ai primarului sau cu relații la el. Fain la Cluj!”.

”Trăiască domn primar. Nu știu cum reușește, ca fie dorește sa planteze copaci sau sa creeze parcuri și tot blocuri îi ies. Toate fotografiile sunt frumos aranjate incat sa nu se vadă noile blocuri în construcție. Îmi dau lacrimile de emoție sa vad strada Buna Ziua cu 3 benzi și copaci pentru noi locuitorii cartierului și nu pentru rechinii imobiliari cum vorbesc gurile rele. Mă bucur și de parcurile și copaceii ce răsar vizavi de Interservisan și în spatele benzinariei MOL Marasti”.

”Chiar aștept un HCL prin care să mi se explice și mie prostu', plătitor de taxe și impozite pe unde dracu mai am voie să umblu în orașul ăsta! Pe trotuare ii plin de mașini parcate sau bicicliști, acum au apărut și pomi, pe B1 se apuca sa mă claxoneze de parcă-mi pasa... chiar vreau sa respect societatea dar pot?”.

Cartierul Bună Ziua trebuia să aibă parcuri, centru de cartier și grădinițe. Emil Boc a dat autorizații de construcție, tocmai cu respectarea acestor condiții, dar totul s-a băgat sub preș, iar oamenii au rămas cu dezastrul actual.

89716198_2873910079364465_8842521395339460608_o.jpg

Foto: Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea, la sacou și cămașă, plantând copaci pe trotuar, fotografiați de angajații Primăriei

89505309_2873911052697701_1249488299454627840_o.jpg


Urmăriţi-ne

Comentarii Facebook