Miercuri 28 Septembrie

Boc a ordonat ridicarea mașinilor de la Cinema Mărăști: Pleacă 3 deodată - FOTO


Cinematograful Mărăști devine un centru de cartier verde, iar poliția locală a trecut la curățarea zonei de mașinile parcate peste tot. 

Miercuri dimineața, la prima oră, mașinile de ridicări de la RADP Cluj au trecut la treabă și au început să facă ”curățenie”. ”Pleacă câte trei deodată, de pe Aurel Vlaicu nr. 3”, a scris un martor pe Info Trafic Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc vrea ca zona să fie transformată, iar Cinematograful Mărăști să fie pus în valoare. Edilul dorește modernizarea spațiului exterior astfel încât clujenii să se poată relaxa.

Cinema Mărăști, un punct cultural plăcut și frecventat de clujeni, va fi reamenajat la rigorile actuale ale unui spațiu public. Ideea de a transforma terasa cinematografului și amfiteatrul adiacent în zone verzi, multifuncționale, va integra mult mai bine întregul areal în viața comunității clujene. 

Scopul intervenției este integrarea elementelor exterioare într-un ansamblu prielnic pentru relaxare. Concret, obiectivul investiției constă în lucrări de amenajare a acoperișului cu destinație de acoperiș verde și a amfiteatrului ca element întregitor al zonei multifuncționale.  

Prin aceste lucrări, se vor diversifica practic activitățile pe care Centrul de Cultură Urbană le poate oferi locuitorilor din cartierul Mărăști. Amenajarea va atrage nu doar iubitorii cinematografiei, ci și persoane și organizații care doresc să desfășoare diverse activități sociale, culturale sau recreative în aer liber”, a transmis edilul.

Comentarii Facebook