BEJ Cluj: Până la închiderea urnelor, toți cetățenii, care au vrut, au putut vota la Cluj

 

Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj anunță că ”la ora închiderii urnelor  niciun cetăţean cu drept de vot din judeţul Cluj care şi-a manifestat dorinţa de a vota, nu a rămas în afara secţiei de votare”.

 

Întreg procesul electoral pentru alegerea preşedintelui României organizat în ziua de 2 noiembrie 2014 s-a desfăşurat cu respectarea legislaţiei în vigoare, precum şi a  deciziilor Biroului Electoral Central şi a Autorităţii Electorale Permanente.

 

Instituţia Prefectului - judeţul Cluj a oferit Biroului Electoral Judeţean nr 13 Cluj întreg suportul tehnic necesar desfăşurării în cele mai bune condiţii a alegerilor prezidenţiale în judeţul Cluj, respectiv personalul din aparatul de specialitate şi logistică.

 

Prin urmare, procesul electoral s-a încheiat în judeţul Cluj, ca de altfel în toată ţara, la ora 21.00, în conformitate cu actele normative în vigoare. Astfel, la ora închiderii urnelor  niciun cetăţean cu drept de vot din judeţul Cluj care şi-a manifestat dorinţa de a vota, nu a rămas în afara secţiei de votare”, precizează BEJ Cluj.

 

BEJ mai informează că ”pe parcursul zilei de duminică, 2 noiembrie a.c., nu au existat incidente majore care să ducă la influenţarea în vreun fel a procesului electoral”.

 

Acuzațiile lansate de ACL Cluj vizează chiar contrariul celor afirmate de BEJ Cluj. Au fost mulți studenți care nu au putut vota pentru că a fost aglomerație și nu au fost trimise la secții suficiente formulare. 

Comentarii Facebook