Beard Brothers va construi o școală de meserii în Florești. Primarul Pivariu a semnat actul de concesiune a terenului


Asociația Beard Brothers va construi o școală de meserii în Florești, pe un teren de 1.500 de metri, în zona Liceului Tăuțan.

Am semnat contractul de concesiune a unui teren de 1.500 de metri pătrați pentru Asociația Beard Brothers, care va edifica în Florești o școală de meserii. Este un lucru excelent și sunt mândru să pot susține astfel de inițiative care coagulează societatea civilă. Floreștiul și regiunea întreagă are nevoie de o școală de meserii, de unde tinerii să iasă și să poată munci direct, fiind nevoie pe piață de forță de muncă bine pregătită. Vom sprijini și pe viitor acest parteneriat, așa cum am făcut și până acum. Ne bucurăm să putem lucra cu societatea civilă și așteptăm și alte inițiative”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Terenul de 1.500 de metri pătrați este situat în zona hubului educațional din Florești, unde este liceu, creșă și grădiniță. Această școală de meserii va completa paleta educațională oferită. 

”Bărboșii” clujeni au sărbătorit semnarea actului de concesiune a terenului

Coincidența a făcut ca de 1 iunie să primim cele mai faine vești, mai exact, avem confirmarea pentru terenul pe care urmează să construim Școala Beard Brothers.

Am pornit această campanie acum 3 ani și ne-am propus să construim o Școală de Meserii, iar voi ne-ați oferit toată încrederea și răbdarea, având deja aproape 200.000 euro adunați din cei 300.000 euro bugetați.

Viitoarea Școală de Meserii o să fie în Florești în zona Liceului Tautan, and it's gonna be awesome”, transmit cei de la Asociația Beard Brothers.

”Bărboșii” au deja 12 proiecte sociale la activ, pe care le-au realizat cu succes. Cel mai răsunător a fost renovarea unei secții de la Spitalul Clinic de Copii Cluj.

Pentru Școala Beard Brothers deja s-a ajuns la aproape 200.000 de euro adunați din donații, iar ținta este de 300.000 de euro. 

AICI puteți DONA.

Comentarii Facebook