Clujenii cer un drum de legătură între Câmpului și sensul giratoriu de pe Frunzișului. Boc: „Această legătură o avem pregătită”


Strada Frunzișului este una dintre cele mai aglomerate artere din municipiul Cluj-Napoca, iar după construirea noului sens giratoriu din zonă, clujenii spun că un drum de legătură cu strada Câmpului ar decongestiona traficul din zonă. 

După un an de întârzieri ale lucrărilor la care s-au adăugat și nervii șoferilor clujeni care sunt nevoiți să treacă zilnic prin zonă, sensul giratoriu de pe Frunzișului se apropie de finalizare.

Un drum de legătură cu strada Câmpului ar decongestiona traficul din zonă

Sensul giratoriul se mută în afara carosabilului actual, astfel că, strada se va lărgi, pentru că în curbă sunt, în prezent, doar două benzi de circulație, iar după terminarea lucrărilor vor fi patru benzi de circulație, pentru a se decongestiona traficul în zonă. O propunere ar fi realizarea unui drum de legătură între strada Câmpului și noul sens. 

E prevăzut în proiectul mai mare cu Centura Metropolitană. Sunt unele drumuri care se fac în cadrul Centurii și unele prevăzute de Primărie să le facă pe cont propriu și este prevăzut un asemenea drum”, a declarat primarul Emil Boc.

Legătura din sensul giratoriu până în centură e nod fundamental de legătură. Drumul care va lega-ață sensul giratoriu de pe Frunzișului cu centura care va traversa Făgetul este pe fondurile Centurii Metropolitane. Noi avem alte drumuri de conectivitate prevăzute, inclusiv legătura dintre Câmpului și zona asta. Da, această legătură o avem pregătită!”, a mai asigurat edilul municipiului. 


Comentarii Facebook