Băsescu prezentat ca prim-ministru la Bruxelles


Preşedintele Traian Băsescu a fost se pare confundat la sosirea sa la Consiliul European, drept pentru care a fost prezentat ca prim-ministru al României.

Canalul EbS (European broadcasting Service - serviciul audiovizual al Comisiei Europene), care a difuzat online imagini cu sosirea preşedintelui Traian Băsescu la Consiliul European, a titrat la funcţia acestuia "prim-ministrul României", potrivit Realitatea.

Filmul de aproximativ 30 de secunde prezenta imagini cu sosirea de joi dimineaţa a preşedintelui Traian Băsescu la sediul Consiliului European, a fost însoţit de un titlu scurt: "Arrival of Traian BASESCU, Romanian Prime Minister"

Greşeala a fost corectată după aproximativ 15-20 de minunte de la publicarea imaginilor, după ce a fost sesizată de redacţia EbS.

Traian Băsescu a avut joi dimineaţă la sediul Consiliului European o întrevedere de lucru privind negocierea  bugetului UE în perioada 2014-2020, cu preşedintele Consiliului, Herman Van Rompuy, şi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso


Comentarii Facebook