Băsescu: Îmi doresc să se adeverească programul de guvernare al USL


Preşedintele Traian Băsescu a declarat că pentru anul viitor îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare "cu multe beneficii" al USL.

Traian Băsescu se află la Covasna, unde a ieşit, duminică la prânz, la o plimbare cu soţia sa în staţiune, el fiind întrebat de jurnaliştii prezenţi ce mesaj le transmite românilor pentru noul an.

"Ce l-am transmis întotdeauna: să fie un an mai bun 2013 decât 2012", a răspuns şeful statului, potrivit realitatea.net

Întrebat ce şi-ar dori pentru el, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru români".

"Multe mi-aş dori, dar, spre exemplu, îmi doresc să se adeverească programul de guvernare al USL. Aţi văzut ce program, cu multe beneficii pentru români, şi mi-aş dori mult ca acel program să se îndeplinească. Mi-aş dori să fie stabilitate politică şi asta e...", a adăugat preşedintele.

Traian Băsescu şi soţia acestuia au ajuns, duminică, la Covasna cu un elicopter care a aterizat în curtea vilei de protocol unde şeful statului este cazat de fiecare dată când vine în această staţiune.

Şeful statului va rămâne la Covasna până în 2 ianuarie. El a spus că va petrece Revelionul la un hotel din staţiune, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

Comentarii Facebook