Ministrul Transporturilor: Sunt oameni în minister care nu înţeleg ce caută acolo


Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că a găsit în minister oameni care "nu ştiu pe ce lume se află" şi care vor fi concediaţi.

Relu Fenechiu a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că în cele patru zile în care a lucrat în Ministerul Transporturilor a ajuns la concluzia că organigrama instituţiei este una stufoasă şi că mulţi angajaţi "nu ştiu pe ce lume se află".
  
"22 decembrie a fost prima zi în care am intrat în minister. Au fost patru zile în care am muncit. Am avut bucuria de a descoperi oameni foarte competenţi, dar am avut şi dezamăgirea de a găsi oameni cărora n-o să le dau numele acum de sărbători, dar care nu înţeleg ce caută acolo. În minister este o organigramă stufoasă, cu mulţi oameni pe care dacă îi întrebi ce fac nu-ţi pot spune", a afirmat Relu Fenechiu, potrivit antena3.ro.
  
El a mai spus că în domenii precum cel al controlului şi al fonsurilor europene, a constatat existenţa deficienţe mari privind resursele umane.

"Nu poţi face performanţă cu oameni slabi. Toţi aceştia vor fi daţi afară. După ce voi veni cu noua organigramă, organizez concursuri pentru toate poziţiile de conducere. Ştiu ce înseamnă un om performant şi un om slab. Când ceri unor oameni de la un departament nişte situaţii care fac parte din activitatea lor şi nu sunt în măsură să le prezinte, e clar că nu ştiu pe ce lume se află", a declarat ministrul Transporturilor.
  
Fenechiu a mai a dăugat că reorganizarea ministerului şi întărirea Corpului de Control al instituţiei este una din priorităţile sale.

Comentarii Facebook