Basescu": Emil Boc ar trebui sa candideze la Primaria Cluj-Napoca, pentru ca este un "greu" al PDL VIDEO


Presedintele Traian Basescu a declarat ca Emil Boc ar trebui sa candideze la Primaria Cluj-Napoca, daca isi doreste sa se valideze in ochii alegatorilor.

"Greii PDL-ului sunt grei cand se dau functiile, cand au de indepartat pe cineva din functii isi aduc aminte ca sunt grei. Cand este vorba sa se lupte cu Sorin Oprescu nu mai sunt grei. (...) PDL sta ascuns. Greii partidului nu merg la televizor pentru ca se discuta de salarii. Stau sa-si protejeze imaginea. Trimit tot felul de oameni care au bunavointa, dar nu stiu sa prezinte situatia. Ei stiu cum s-au luat deciziile", a mai spus presedintele la B1TV.

"Eu in acest partid am introdus un principiu. Am spus 'Este esential ca cei mai importanti oameni ai partidului sa candideze la locale. In 2004, cand am candidat eram presedintele partidului si am spus ca ma duc si candidez la Bucuresti. Pe Emil Boc l-am trimis la Cluj si pe ceilalti vicepresedinti i-am trimis sa candideze. Am avut rezultate bune. Acum s-a schimbat moda si principiile din politica. Chiar sunt nadusit pe ei. De ce nu se duc sa candideze la locale. Ce greu esti daca nu candidezi? Te duci apoi sa te pitesti dupa un primar care a castigat sa iei si tu un colegiu", a mai spus Basescu.

Intrebat daca Emil Boc ar trebui sa candideze la Cluj, seful statului a spus ca: "Nu numai Emil Boc! Elena Udrea nu are sanse la Bucuresti. Asa arata toate sondajele. Cat de grea e Elena Udrea. Ea si Roberta Anastase acum cresc. Cand vor avea 15 ani in PDL, atunci vor deveni grele".


Comentarii Facebook